Pga myndigheternas rekommendationer om att personer över 70 år bör avhålla sig ifrån sociala kontakter i nuläget, så har vi beslutat att ställa in alla FYSSforums aktiviteter under resten av vårterminen.
Uppdatering om läget inför hösten i Sommarens Nyhetsbrev.
För fortlöpande information, följ oss gärna på Facebook!

I backspegeln: Vårens Nyhetsbrev

Två nya samarbeten under vårterminen 2020:
Med Föreningen HjärtLung i Botkyrka-Salem kring kurs i fallprevention under februari månad, och med DHR (Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet) kring sittgympa på Tellus Fritidscenter, varannan vecka fr o m mars.

Uppdatering av FaR-certifiering som aktivitetsarrangör i december 2019!
På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.


Vårens lugna aktiviteter äger rum i den fina lokalen på Götgatan 11.
Måndagar kl 13.00: Rak i ryggen
Måndagar 14.00: FysioYoga på stol
Dessutom kurserna Tai Chi för Artrit, Håll dig på benen! och våra utbildningar i HjärtLungräddning.


Senaste nytt ifrån oss alltid på

NY sponsring våren 2017: FYSSforum stödjer
!

Du vet väl att din Gilla-markering på FYSSforums Facebook-sida genererar bistånd till Svenska Naturskyddsföreningen? Varje "Gilla" betyder 1 kr/månad till något miljörelaterat ändamål. Våra gåvor har hittills gått till Östersjön och till att rädda de livsviktiga bina, samt till skydd för naturskogar.
Här kan du se FYSSforums skogsdiplom och vårt senaste gåvobevis! Fortsätt gärna att gilla, dela och sprida vår sida, för att hålla dig själv och andra upp-daterade om vår verksamhet, men också för miljöns skull - många bäckar små!


Aktuellt ifrån patientföreningarna:
ROP, Riksföreningen Osteoporotiker i Stockholms län, erbjuder sina medlemmar en subvention om 300 kr/termin vid köp av klippkort till följande aktiviteter: Alla Kan-gympa, Fot & Balans, FysioYoga på stol och Medicinsk Yoga.
Även Parkinson Stockholm vill främja och uppmuntra till fysisk aktivitet, och sponsrar träning för sina medlemmar med 150 kr per person och termin - återfås mot uppvisande av kvitto. Förutom ParkinsonTräning kan medlemmarna delta i annan valfri aktivitet, läs mer om vårt utbud under "Friskträning"!
Föreningen HjärtLung i Botkyrka-Salem erbjuder sina medlemmar FYSSforums kurs Håll dig på benen! i februari 2020.
DHR (Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet) erbjuder sina medlemmar sittgympa med FYSSforum på Tellus Fritidscenter.