Aktuell information angående juluppehåll och vårens alla aktiviteter Vinterns Nyhetsbrev
I backspegeln: Höstens Nyhetsbrev.


Uppdatering av FaR-certifiering som aktivitetsarrangör i december 2019!
På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.


Alla våra lugna aktiviteter äger rum i den fina lokalen på MetaNoova, Götgatan 11, 3 tr (portkod, fås vid anmälan).
Måndagar kl 11.00: Lugn yoga, Mindfulness & Basal Kroppskännedom™
Måndagar kl 13.00: Rak i ryggen
Måndagar 14.00: FysioYoga på stol
Dessutom kurserna Tai Chi för Artrit, Håll dig på benen! och våra utbildningar i HjärtLungräddning.


Senaste nytt ifrån oss alltid på

NY sponsring våren 2017: FYSSforum stödjer
!

Du vet väl att din Gilla-markering på FYSSforums Facebook-sida genererar bistånd till Svenska Naturskyddsföreningen? Varje "Gilla" betyder 1 kr/månad till något miljörelaterat ändamål. Våra gåvor har hittills gått till Östersjön och till att rädda de livsviktiga bina, samt till skydd för naturskogar.
Här kan du se FYSSforums skogsdiplom och vårt senaste gåvobevis! Fortsätt gärna att gilla, dela och sprida vår sida, för att hålla dig själv och andra upp-daterade om vår verksamhet, men också för miljöns skull - många bäckar små!


Aktuellt ifrån patientföreningarna:
ROP, Riksföreningen Osteoporotiker i Stockholms län, erbjuder sina medlemmar en subvention om 300 kr/termin vid köp av klippkort till följande aktiviteter: Alla Kan-gympa, Fot & Balans, FysioYoga på stol och Medicinsk Yoga.
Även Parkinson Stockholm vill främja och uppmuntra till fysisk aktivitet, och sponsrar träning för sina medlemmar med 150 kr per person och termin - återfås mot uppvisande av kvitto. Förutom ParkinsonTräning kan medlemmarna delta i annan valfri aktivitet, läs mer om vårt utbud under "Friskträning"!
Föreningen HjärtLung i Stockholms län erbjuder medlemspris på KOL-gympa hos oss.
Föreningen HjärtLung i Botkyrka-Salem erbjuder sina medlemmar FYSSforums kurs Håll dig på benen! i februari 2020.